recept i efterskott ♥
hej hej bloggen. Jag har just kommit hem från en promenad med Greta
men innan tog jag kort på mina kokosbitar eftersom jag glömde att lägga
upp det på bloggen i går så då gjör jag det nu.
Portioner 72
Ingredienser
397 g burk sötad kondenserad mjölk
8 1/3 dl siktat florsocker
350 g kokosflingor
någon droppe röd karamellgärg
Utrustning
20 cm fyrkantig bakform
bakplåtspapper
blandskål
sked
deceliter mått
1.Klä en fyrkantik kakform med bakplåtspapper.
2.Blanda den kondenserade mjölken med florsockret i en
stor skål. Rör sedan i kokosflingorna så att du får en fast
blandning.
3.Dela blandningen i 2 delar och tryck ner ena halvan i
formen.
4.Knåda resten av blandningen med några droppar
karamellfärg.
5.Lägg den färgade blandningen över det vita lagret. Ställ
in formen i kylskåpet tills det stelnat och dela sedan i bitar.
Ps. du kan använda en annan färg för att variera



men innan tog jag kort på mina kokosbitar eftersom jag glömde att lägga
upp det på bloggen i går så då gjör jag det nu.
Portioner 72
Ingredienser
397 g burk sötad kondenserad mjölk
8 1/3 dl siktat florsocker
350 g kokosflingor
någon droppe röd karamellgärg
Utrustning
20 cm fyrkantig bakform
bakplåtspapper
blandskål
sked
deceliter mått
1.Klä en fyrkantik kakform med bakplåtspapper.
2.Blanda den kondenserade mjölken med florsockret i en
stor skål. Rör sedan i kokosflingorna så att du får en fast
blandning.
3.Dela blandningen i 2 delar och tryck ner ena halvan i
formen.
4.Knåda resten av blandningen med några droppar
karamellfärg.
5.Lägg den färgade blandningen över det vita lagret. Ställ
in formen i kylskåpet tills det stelnat och dela sedan i bitar.
Ps. du kan använda en annan färg för att variera



Kommentarer
Postat av: Pelin
Sv: Ja
Trackback