smällare (bandit)

Om du har en smällare som heter bandit så lämna tillbaka den! En gång i halvtimmen går det på radio och säger att den är fel tillverkad och smäller så fort du tänder den. Man får pengarna tilbaka  (sprid vidare)


Jävla idioter!


Översatt till Svenska!
Då skall konungen säga till dem på hans högra sida: Kom ni min Faders välsignade, och överta det rike åt er från världens begynnelse, ty jag var hungrig och ni gav mig kött: jag var törstig och ni gav mig dricka : Jag var en främling och ni tog hand om mig: naken och ni klädde mig jag var sjuk och ni besökte mig: Jag var i fängelse och ni kom till mig: då skall de rättfärdiga svara honom: Herre när såg vi dig en hungrig och gav dig mat? eller törstig och gav dig att dricka? när såg vi dig vara främling och tog emot dig? eller naken och chloteddig? eller när såg vi dig sjuk eller i fängelse och kom till dig?eftersom ni har gjort jag till en av de så att dessa mina bröder, och eftersom iniquiti tilltar kärleken hos de flesta skall kallna. Om någon säger, jag älskar Gud och hatar sin broder han är en lögnare, ty hanatt lovleth sin broder som han har sett, hur kan han älska Gud som han inte har sett?

David Ivins historia. En tid för förändring

hedra vår broder David Ivins

Synd att det finns sådana idioter..

Gott nytt år!

Gott nytt år underbara läsare!

Hemma hos Isabel! ♥

Hejsan alla fina bloggläsare! Just nu sitter jag hemma hos i sabel, i hennes soffa och bloggar, hihi. Och issa sitter och dricker choklad! I morgon ska jag hem till issa sen ska vi till bio (alvin och gänget 3) sen ska jag sova hos henne, ska bli kul. Dagen outfit är.. en svart tröja med en grå döskalle och blåa puss munnar, ett par svarta leggins och svarta strumpor.

Svar på kommentar! :)

natalie:) om USA outfit! ♥:
ÅÅåå vad hitta du den där bikinin ? Vilken affär? :)

Svar: Jag har tagit den bilden på google men jag vet en ännu snyggare på stylebytyra.se.

This or That?

Jag ska köpa dom här och en av dom ska jag ha på grönan tillsammans med ett par shorts och skarfen, fjäderörhängena och skorna som jag hade på min önskelista så vilken tröja kommer passa bäst tror ni?

USA outfit! ♥



Önskelista, födelse dag (1 februari)

http://www.hm.com/se/product/96265?article=96265-A
http://www.hm.com/se/product/97957?article=97957-B#article=97957-B
http://www.hm.com/se/product/97079?article=97079-A
http://www.lindex.com/se/dam/accessoarer/oerhaengen/6699207/oerhaengen/?styleId=21149019
http://www.lindex.com/se/dam/accessoarer/oerhaengen/6687532/oerhaengen/?styleId=20707144
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/underkl%C3%A4der/nattplagg/calvin-klein-170/flannels-l-s-top-170772-39/
shalen, Skorna, Fjäder örhängena, shorts och nått beigt linne/t-shirt ska jag ha på gränan när jag åker dit med klassen/Augusta.

6 saker ni inte visste om mig..

1: Jag knäpper med fingrarna när jag har brottom att säga nått.
2: jag brukar alldrig göra läxan, hihi.
3: Jag umgås alldrig med BIS medlemmarna längre
4: Det var jätte länge sen jag var i stallet
5: Jag brukar prata med mig själv
6: jag kan rätt som det är börja nynna på en låt och inte tänka på att det är nån som hör

BLOGG PAUS!

Tar en kort bloggpaus nu

Veckans blogg!

Denna vecka väljer jag superponyriders. Den är jätte bra och dom som är med i den är Nathalie, Märta och Frida!
(http://superponyriders.blogg.se/)
Nathalie & Gwen!
Frida & Gwen!
Märta & Prins!

Jag ska börja med..

*Veckans blogg
*Dagens hiss eller diss
*Veckans häst bild
Vad mer tycker ni (komentera)

Planering..


Rebecca! ♥

Rebecca Nordin är en tjej man verkligen kan lite på. Hon har hjälpt mig genam allt
och hon är verkligen helt underbar. Men så kommer det alltid någon gång som man
inte är så glade på varandra och det är det jag går i genom nu.. Men du ska veta att
Jag älskar dig nu och föralltid

Skolan!

Bloggar direkt från skolan 
  I dag ska jag til stallet med Rebecca och gå på genrepet av lucia showen men jag bloggar om min dag när jag kommer hem!
   Puss och kram!


Right now!

Hejsan! Just nu sitter jag vid datan som jag gjort typ hela dan.. iallafall, Tycker ni att headern var fin då, den är gjord av bästa Isabel Håkansson! I morgon i skolan är det mitt favorit ämne (slöjd) men jag är dock inte i samma grupp som Rasmus :( Jag har juh typ inget att skriva om eftersom jag redan har gjort ett liten inlägg men jag lägger upp en bild på mig i detta inlägg så det iallafall blir lite roligare.

Tack Issa!

Tack Isabel för den superfina headern!♥

Sjuk och hemma..

Hej alla underbara bloggläsare!
Just nu är jag hemma och sjuk, har skit tråkigt eftersom jag är ensam men aja jag fåt väll passa på att blogga mycket. Det dåliga med att jag är sjuk är att jag inte kan träffa älsklings Rasmus..♥ Men en bra sak med att jag är sjuk är att jag slipper badet. I morgon blir det väll skolan i allafall och det ska väll bli skönt att jgöra nått annat än att bara vara hemma ensam och ha skit tråkigt.
      Vi ses och hörs!  /Bästa kajsa ;)

Promenad i snön med Linn!

Hej hej bloggen! Jag har nyss kommit hem från en promenad i snön med Linn. Vi väntade på tåg typ 5 gånger för att Linn ville att jag skulle ta kort och filma. Sen gick vi runt och tog kort överallt.

Hemma från en julhandling på stan!

Hej hej bloggen! Jag har nyss kommit hem från stan med Isabel. Vi handlade julklappar till alla men det är några kvar som jag ska köpa till. Jag tog med mig trehundra och kom hem med en enkrona, hah! Men det blev julklappar åt Rebecca, Mamma, Pappa, Kalle, Tilda, Augusta och såklart till BIS ♥ I morgon är det en vanlig tråkig skoldag med gympa som gör att den suger ennu mer.. Men nu ska jag logga in på facebook och förhoppningsvis så är Rasmus inne♥  Men vi ses och hörs/ Kajsa!
Isabel!
Tomten kollar om han glömde sin gran, och det gjorde han..



Ny header kommer snart..

hejsan bloggen! Just nu sitter jag i soffan och kollar på film och lyssnar på musik samtidigt, haha.
Men det jag ville berätta är att jag snart kommer få en header av bästa Isabel. Aja, i morgon börjar den jobbiga skolveckan, suck.. Fast en bra sak med skolan är juh att jag får träfa Rasmus och alla anndra kompisar. I morgon ska jag också gå på stan med Rebecca och Isabel och vi ska hanla julklappar.. Jag får tre hundra av mamma och sen ska jag gå på stan med mamma någon gång och då får jag mer då. Men vi ses och hörs i morgon. 
  Ha en trevlig fortsatt Söndag kväll önskar eran kajsa!


RSS 2.0