Hillingen!

Hej hej! Idag vaknade vi/jag kl halv 12. Jag sov juh hos Isabel idag. När vi gick upp satte vi oss vid tv och kollade på trekronor. Sen efter det gick vi och tog baggetter[stavning] sen kollade vi lite till på trekronor. Efter ett tag cyklade vi upp till skolården och hoppade i hopp. Men nu sitter vi och kollar på trekronor igen.. Igår var vi juh i hillingen. Först bytte vi om, badade och hade kul. Sedan gick Isabel upp och hämtade kameran. Vi gottade massa bilder till min nia headset som vi ska fixa. Efter det gick vi båda upp och solades en stund. När vi hade torkat tog vi oss lite kykling sallad. När vi Hasse ätit och packat ihop allting hoppade vi upp på cyklarna och drog oss hemåt. När vi kom hem var klockan halv 8 så vi hade vart där i ca 4 timmar. Men jag sov här och vi hade jätte kul. Bilder sen hillingen kommer upp på bloggen senare. Hare så bra! Hej då!

Miss u.. ♥

Jag saknar dig min fina sagohäst.. ♥

Kort inlägg.

Tjena bloggen! Just nu sitter jag och Issa med varsin dator. Vi vaknade kl 12 i dag. I går kväll slog vi på en skiitbra skräckfilm, som heter 'i know who killed me' typ.
I dag vet jag inte vad vi ska göra, Vi tänkte ta cyklarna och cykla upp till hillingen en stund. Sen kanske vi kan åka in till stan en stund eller så. Idag är det juh såå fint väder så nått måste vi juh göra iallafall..
Nu är det typ bara 20 dagar kvar av sommarlovet. Det känns som att sommaren har gått jätte snabbt snabbt.. Vill, och vill inte till skolan. Vill dit för att jag sankar min klass och vill inte dit för alla läxor m.m. Men aja.. 6 år kvar så får jag ta studenten.. inte så långt igentligen. Detta var ett kort inlägg eftersom dagen bara börjat. See you later aligator! ♥
Bild på hillingen sen förra sommaren ♥

Veckan's blogg!


Frida Håkansson!  Gwen
Märta Domberg!    musse


Madicken Håfberg!    Zello


Isabel Håkansson!    snobben (snoopy)


Isabel Håkansson!    Dante

Denna blogg handlar om 4 tjejer med varsin favorit häst. I denna blogg skriver dom om vardagen med hästar osv. Alla I salaryttarnaaa uppdaterar jätte bra och har en jätte bra och intressant blogg. värd att kolla!

önskas!

Blå outfit! ♥
Vill även ha en rosa för att jag saknar tröja till min rosa outfit..

OMG! ♥

♥  http://benmitkus.blogg.se/  Snygg eller vad?! ♥

Skinny love.. ♥


Sova med issa!

Hejsan! idag har jag vart med issa hela dagen. Först så var vi i stallet lite granna, mockade och fixade i ordning.. Sedan i stallet körde vi en liten tävling, som gick ut på att man skulle dricka en ca en liter vatten ur en hink och den som drack upp sitt vatten först van. Det var skit svårt för man fick inte dricka såsom man dricker ur ett glas.. Om det skulle komma nån då skulle dom väll tro att vi var hundar i människodräkter eller nått sånt.. :P När vi kom hem från stallet cyklade vi upp till skolgården och hängde lite där. Sen tog vi en varsin cykel och cykla runt lite. Efter allting så cyklade vi hem till mig, åt lite pizza och satte oss och bloggade.. Juste! innan vi åt pizza så ville vi testa om det gick att lägga mentos i en cola så att det typ sprutade.. vi filmade, men jag stoppade dock bara i en mentos så det blev inte så mycket.. Men iallafall, nu sitter vi här och bloggar, kollar hästar, facebook osv.



Tror att jag..

Börjar blogga igen! Japp. jag har bestämmt mig för att börja blogga på min egna blogg istället.. Vet inte om rebecca kommer ha kvar bloggen när jag slutar men hoppas det iallafall.. I morgon ska jag och Isabel Håkansson gå ut och fotta till header osv.. Jag kommer fortsätta skriva om det vardagliga.. :P Under den tiden jag inte har bloggat har jag gjort massor av roliga saker som bloggen kommer få ta del av. Jag har tex. varit i egypten, grönalund, norrland, parken zoo och såklart vart med vänner m.m. Det har även hänt mindre bra saker som att jag och Rebecca var med om en bilolycka, Jag har gjort slut med min pojkvän för läängesen, och jag har även tappat hästintresset men jag ska försöka bygga upp det igen. Det var allt jag hade att säga, i detta inlägg..

RSS 2.0